GALERIJA ŠTAB: Nikola Žigon „Slike u e-molu“

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Nov.2023, 15:32

GALERIJA ŠTAB: Nikola Žigon „Slike u e-molu“

Galerija Štab predstavlja izložbu „Slike u e-molu“ Nikole Žigona, koja će biti postavljena od 17. novembra do 3. decembra 2023. godine.

 
Umetnik koji iza sebe ima mnogobrojne samostalne izložbe i čije se koji se na mapu beogradskih kulturnih i umetničkih zbivanja posle duže pauze vratio 2021. izložbom radova pod imenom “Osmeh se vratio u grad”, će nas obradovati serijom velikih formata pod nazivom “Slike u e-molu” u galeriji ŠTAB, nastalih tokom 2023.
 
Svoj likovni izraz pronašao je nakon svog boravka u Parizu dvehiljadite gde se u potpunosti posvećuje slikarstvu. Nakon čega su usledile dve izložbe u Parizu i...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Umetnički, likovno neumoran i dragocen: Izložba grafika „U čekaonici” Bojana Otaševića u kragujevačkom Narodnom muzeju

Izvor: Danas, 14.Nov.2023, 13:05

  U Umetničkoj galeriji Narodnog muzeja Šumadije, sutra, u sredu, 17. novembra, biće otvorena izložba grafika autora Bojana Otaševića, akademskog umetnika iz Kragujevca, pod nazivom „U čekaonici”. Podnaslov izložbe je - Velika izložba grafika i čini je 30 radova, nastajalih u periodu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.