Fric se povukao u Parizu, kraj nada za ATP finale u Torinu

Izvor: B92, 31.Okt.2023, 20:29

Fric se povukao u Parizu, kraj nada za ATP finale u Torinu

Amerikanac Tejlor Fric povukao se sa Mastersa u Parizu.

Deveti teniser sveta se nadao da će se mečevima u Akor areni izboriti za završno ATP Tur finale u Torinu, ali se povredio.

On je kao razlog za odustajanje od daljeg takmičenja u Parizu naveo istegnuće mišića abdomena.

"Razočaran sam što moram da odustanem sa tako mnogo toga što je bilo ispred mene. Sve što sam želeo jeste da se borim za potencijalno mesto u Torinu, ali posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pregleda skenerom tokom dana, na abdomenu, jasno je da nije moguće da igram. Vreme je za rehabilitaciju i da se vratim na teren što je pre moguće", rekao je Fric.

On je u prvom kolu pobedio Sebastijana Baeza i trebalo je da se sastane sa Danijelom Altmajerom koji je bio bolji od Artura Fisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.