Francuzi izviždali domaću miljenicu na Šatrijeu

Izvor: B92, 28.Maj.2022, 17:13

Francuzi izviždali domaću miljenicu na "Šatrijeu"

Jedna od glavnih uzdanica francuske publike u ženskom singlu na Rolan Garosu bila je Aliz Korne.

Međutim, ona je neslavno završila takmičenje u trećem kolu tako što je predala meč protiv Kvinven Ženg na stadionu "Filip Šatrije".

Korne je u momentu odustajanja gubila 6:0, 3:0 i bez osvojenog gema je odlučila da pre kraja završi meč.

To je naišlo na osudu domaće publike koja ju je propisno izviždala na "Šatrijeu", a to joj je sasvim sigurno još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teže palo od samog odustajanja od Grend slema u Parizu.

"Rekla je da nema više poente da igra dalje, jer je patila na terenu. Nisam siguran da bi mogla bilo šta više da pruži", rekao je Žo Duri tokom komentara na "Eurosportu" i dodao:

"Ma dajte, ostavite devojku na miru. Ma daj, pozdravite je. Ne, dala je sve od sebe. Svi smo mogli da vidimo koliko joj je teško. Nije želela da prekine meč na ovom terenu. Šteta je jer je ovo mogao da bude odličan meč", rekao je Duri.

Sajmon Rid je dodao:

"Publika je osuđuje, ali stvarno, besmisleno je zviždati joj. Pre neko veče im je pružila izuzetnu zabavu, a sada plaća cenu toga", istakao je Rid.

Ženg će u osmini finala igrati protiv prvog nosioca Ige Švjontek, koja je ranije tokom dana upisala 31. uzastopnu pobedu nad Crnogorkom Dankom Kovinić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Badosa predala, Sabalenka ispala

Izvor: B92, 28.Maj.2022

Španska teniserka Paula Badosa završila je takmičenje u trećem kolu Rolan Garosa, pošto je predala meč Ruskinji Veroniki Kudermetovoj...Četvrta teniserka sveta je predala meč zbog bolova u desnom kolenu pri vodjstvu Ruskinje od 6:3, 2:1...Kudermetova će u osmini finala igrati protiv pobednice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.