Izvor: Blic, 16.Nov.2023, 12:17

Francuz pitao Hrvate koju državu najviše mrze, a onda im sugerisa našu zemlju, odgovore koje je dobio, NIJE OČEKIVAO: "Zašto pokušavate da izazovete mržnju prema Srbiji"

Jutjuber Slavictalks iz Pariza nedavno je posetio glavni grad Hrvatske i tom prilikom napravio zanimljivu anketu. Naime, ispitivao je brojne Zagrepčane postoji li država koju mrze. Kako je izgleda poznavao noviju istoriju Balkana, u anketi je svakome ko je pristao da govori pred njegovom kamerom sugerisao kao mogući odgovor - Srbiju. Međutim, odgovori nisu baš bili kakve je očekivao.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE VIC! PITAO FRANCUZ HRVATE KOJU DRŽAVU NAJVIŠE MRZE: Malo ih čačkao, navlačio na Srbiju pa dobio hladan tuš (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Nov.2023

Naišao na trojicu tinejdžera ali odgovor koji je dobio od jednog od njih, iznenadio ga je i napravio je onu "neprijatnu tišinu"

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.