Francuska oslobodila Haradinaja

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Jan.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska oslobodila Haradinaja

PARIZ - Francuski sud pustio Ramuša Haradinaja da se brani sa slobode, prenosi AFP. Kako prenose Zeri, Haradinaj je pušten uz kauciju.

Podsetimo, Ministarstvo pravde Srbije poslalo je zahtev Francuskoj za izručenje Ramuša Haradinaja.

Ramuš Haradinaj uhapšen je po nalogu za hapšenje iz 2006. godine, zbog sumnji da je tokom 1998. i 1999. godine počinio ratne zločine nad Srbima i nealbancima. Nadležni sud u Francuskoj odlučio je u četvrtak da Haradinaja zadrži u pritvoru dok Srbija ne dostavi zahtev za ekstradiciju.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Haradinaj pušten uz kauciju

Izvor: Radio 021, 12.Jan.2017

Francuski sud pustio je lidera Alijanse za budućnost Ramuša Haradinaja da se brani sa slobode...Pušten je uz kauciju, a dužan je da se javlja dva puta nedeljno francuskoj policiji i ne sme da napušta teritoriju Francuske...Advokatica Ramuša Haradinaja Rejčel Lindon tražila je oslobađanje, ali...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.