Francuska jača mere bezbednosti posle Sankt Peterburga

Izvor: B92, 03.Apr.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska jača mere bezbednosti posle Sankt Peterburga

Pariz -- Francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da će unaprediti mere bezbednosti u regionu Pariza, posle eksplozije u metrou u Sankt Peterburgu.

Ministar unutrašnjih poslova Francuske Matijas Fekl naveo je u pisanoj izjavi da ta odluka predstavlja "meru predostrožnosti" posle eksplozije u Rusiji.

U saopštenju nisu navedeni detalji o unapređenju bezbednosti u Parizu.

Naoružani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pripadnici francuskih snaga bezbednosti patroliraju na aerodromima, kod metro stanica, muzeja i drugih javnih mesta širom Francuske u okviru pojačanih mera bezbednosti uvedenih posle terorističkih napada 2015. godine.

Francuska ambasada u Rusiji pozvala je državljane Francuske da budu na oprezu i da izbegavaju javni prevoz.

Državno tužilaštvo Rusije okarakterisalo je kao teroristički napad današnju eksploziju u metrou u Sankt Peterburgu, u kojoj je po prvim podacima, poginulo 10, a ranjeno 50 osoba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Francuska jača mjere bezbjednosti poslije napada u Sankt Peterburga

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2017

PARIZ - Francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da će unaprijediti mjere bezbjednosti u regionu Pariza, poslije eksplozije u metrou u Sankt Peterburgu...Ministar unutrašnjih poslova Francuske Matijas Fekl naveo je u pisanoj izjavi da ta odluka predstavlja "mjeru predostrožnosti"...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.