Izvor: B92, 27.Nov.2009, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska: Zaplena 1 tone kokaina

Pariz -- Francuska mornarica presrela je između Holandskih Antila i Venecuele brod sa 968 kilograma kokaina, vrednosti 40 miliona evra, saopštila je vlada u Parizu.

Francuski carinici uočili su ovaj brod i stavili ga pod nadzor pre par nedelja, objavilo je francusko Ministarstvo odbrane. Mornarica, na kojoj su se nalazili francuski zvaničnici, u četvrtak je presrela brod u blizini ostrva Sen-Marten i uhapsila troje ljudi, francuske i španske nacionalnosti, preneo je Rojters.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuska mornarica zaplenila 968 kg kokaina

Izvor: SrbijaNet.rs, 27.Nov.2009

Francuska mornarica presrela je, na putanji izmedju Holandskih Antila i Venecuele, brod na kojem se nalazilo 968 kilograma kokaina, u vrednosti od 40 miliona evra, saopštila je vlada u Parizu. Francuski carinici uočili su ovaj brod i stavili ga pod nadzor pre par

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Presečena "karipska veza"

Izvor: RTS, 28.Nov.2009, 09:10

Na ruti između Holandskih Antila i Venecuele, francuska mornarica zaplenila na jednom brodu tonu kokaina. Uhapšeno troje ljudi. Vrednost zaplenjene droge 40 miliona evra...Francuska mornarica presrela je, na putanji između Holandskih Antila u Karipskom moru  i Venecuele, brod na kojem se nalazilo...

Nastavak na RTS...

Zaplena tone kokaina u Francuskoj

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2009

Francuska mornarica presrela je između Holandskih Antila i Venecuele brod sa 968 kilograma kokaina, vrednosti 40 miliona evra, saopštila je vlada u Parizu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.