Francuska: Uhapšen terorista i saučesnik napadača sa Jelisejskih polja (FOTO)

Izvor: BKTV News, 20.Maj.2017, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska: Uhapšen terorista i saučesnik napadača sa Jelisejskih polja (FOTO)

Francuska policija uhapsila je muškarca osumnjičenog da je bio saučesnik napadača koji je u aprilu pucao na policajce na Jelisejskim poljima u Parizu.

Tridesetdevetogodišnji osumnjičeni stavljen je u pritvor i protiv njega je pokrenuta zvanična istraga, prenosi Rojters.

Francuska: Terorista uhapšen u blizini vojne baze

Uhapšeni muškarac je poznat antiterorističkim službama, napomenuo je pravosudni izvor.

VIDEO - Paris Attack: Champs-Élysées >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << attacker was known to French police https://t.co/wExquqYDdJ pic.twitter.com/BDmMCBAmJf

DNK osumnjičenog saučesnika pronađena je na oružju koje je koristio napadač, identifikovan kao Karim Šeurfi, koji je otvorio vatru na policijsko vozilo parkirano u čuvenoj aveniji u francuskoj prestonici, usmrtivši jednog policajca i ranivši još dvojicu pre nego što je policija njega smrtno upucala.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.