Učenik gađao Sarkozija plastičnom flašom

Izvor: Blic, 25.Maj.2010, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik gađao Sarkozija plastičnom flašom

Francuskog predsednika Nikolu Sarkozija neki učenik je danas gađao plastičnom flašom, koja ga je samo okrznula, tokom posete školi u Boveu, severozapadno od Pariza, u okviru njegove kampanje za suzbijanje nasilja u obrazovnim ustanovama.

Dok je Sarkozi u srednjoj školi u problematičnom delu Bovea govorio o novim merama za suzbijanje delikvencije, prema njemu je poletela plastična flaša koja ga je samo okrznula, javio je AP.

Navodi se da se predsednik Francuske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije ni pomerio tom prilikom.

Zamenik direktora škole je izjavio za američku agenciju da nije utvrđeno ko je od 500 prisutnih učenika gađao Sarkozija.

Francuski predsednik predlaže niz mera za borbu protiv nasilja po školama, koje su veoma nepopularne.

Između ostalog, predviđa se izgradnja školskih popravnih domova za učenike izgrednike između 13 i 16 godina, i ukidanje porodičnih dodataka za roditeje čija deca beže sa nastave.

Da bi stupile na snagu, te mere treba da odobri parlament.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenici gadjali Sarkozija flašom

Izvor: S media, 25.Maj.2010

Francuskog predsednika Nikolu Sarkozija neki učenik je danas gadjao plastičnom flašom, koja ga je samo okrznula, tokom posete školi u Boveu, severozapadno od Pariza, u okviru njegove kampanje za suzbijanje nasilja u obrazovnim ustanovama. ..Dok je Sarkozi u srednjoj školi u problematičnom delu...

Nastavak na S media...

UČENICI GAĐALI SARKOZIJA PLASTIČNOM FLAŠOM

Izvor: Kurir, 26.Maj.2010, 01:56

BOVE - Francuskog predsednika Nikolu Sarkozija neki učenik je danas gađao plastičnom flašom, koja ga je samo okrznula, tokom posete školi u Boveu, severozapadno od Pariza, u okviru njegove kampanje za suzbijanje nasilja u obrazovnim ustanovama...Dok je Sarkozi u srednjoj školi u problematičnom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.