Izvor: Beta, 12.Jul.2013, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fič snizio kreditni rejting Francuske

PARIZ, 12. jula 2013. (Beta) - Bonitetska kuća Fič (Fitch) smanjila je u petak kreditni rejting Francuske sa AAA na AA+ zbog, kako je navedeno, izostanka rasta i produbljavanja dugova.

Fič navodi da je pro...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fič snizio kreditni rejting Francuske

Izvor: Blic, 13.Jul.2013, 01:47

Bonitetska kuća Fič smanjila je juče kreditni rejting Francuske sa AAA na AA+ zbog, kako je navedeno, izostanka rasta i produbljavanja dugova. ..Fič navodi da je prognoza francuskog privrednog rasta neizvesna, pogotovo ako se uzme u obzir kriza u evrozoni...Iako je Francuska druga najjača privreda...

Nastavak na Blic...

Fitch snizio kreditni rejting Francuske

Izvor: SEEbiz.eu, 13.Jul.2013

PARIZ - Fitch navodi da je prognoza francuskog gospodarskog rasta neizvjesna, pogotovo ako se uzme u obzir kriza u eurozoni.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.