FRANCUSKA PRIPREMA RIGOROZNE MERE! Vlada razmatra ZAKLJUČAVANJE Pariza na tri nedelje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 12:23

FRANCUSKA PRIPREMA RIGOROZNE MERE! Vlada razmatra ZAKLJUČAVANJE Pariza na tri nedelje!

Portparol francuske vlade Gabrijel Atal potvrdio je danas da vlasti razmatraju tronedeljno zaključavanje u Parizu radi suzbijanja širenja korona virusa

Agencija navodi da je prvi zamenik gradonačelnika Pariza Emanuel Gregoar najavio juče da će podneti francuskoj vladi plan kojim se propisuje preventivno tronedeljno zaključavanje prestonice, sa ciljem da se kasnije stvore uslovi za ponovno otvaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svih mesta, uključujući barove, restorane i pozorišta.

Juče je francuski premijer Žan Kasteks rekao je da će vlada uvesti mere, uključujući zaključavanje tokom vikenda u Parizu i 19 drugih regiona od početka marta, ako se pokaže da se nastavlja širenje epidemije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.