FR: Uhapšen još jedan saučesnik terorista

Izvor: B92, 01.Dec.2015, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FR: Uhapšen još jedan saučesnik terorista

Francuska policija uhapsila je muškarca za koga se veruje da je pomogao u skrivanju organizatora napada u Parizu, Abdelhamida Abauda, saopštio je zvaničnik.

Veruje se da je 25-godišnji muškarac sarađivao sa Džavdom Bendaudom koji je jedini preliminarno optužen za napade u Parizu, rekao je zvaničnik koji nije želeo da bude imenovan zbog istrage koja još traje, navodi AP.

Bendaud je pre hapšenja priznao da je obezbedio skrovište za Abauda, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je negirao da je znao da je to povezano sa napadima od 13. novembra. On je naveo da je za Abauda to učinio kao "uslugu".

Abaud, njegova rođaka i jedan neidentifikovani muškarac poginuli su u akciji policije koja je upala u Bendaudov stan 18. novembra, prenosi AP.

Drugi detalji o najnovijem hapšenju nisu navedeni.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.