FOTOGRAFIJA PRELEPE DEVOJKE PREVARILA JE VIŠE OD 50.000 LJUDI: Krije jednu važnu poruku, vidite li o čemu je reč? (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGRAFIJA PRELEPE DEVOJKE PREVARILA JE VIŠE OD 50.000 LJUDI: Krije jednu važnu poruku, vidite li o čemu je reč? (FOTO) (VIDEO)

Luis Delaž, 25-godišnja Francuskinja, je profil na Instagramu napravila u avgustu, a za veoma kratko vreme je sakupila više od 50.000 pratilaca. Međutim, iza njenog profila se krije jedna velika tajna - ova devojka zapravo nije prava osoba.

Zapravo, devojka je stvarna, ali se ona ne zove Luis Delaž i sve što je objavljivala na Instagramu je lažno i iscenirano.

U pitanju je projekat reklamne agencije BETC iz Pariza >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koja je želela da na drugačiji način pošalje poruku ljudima o zavisnosti od alkohola kod mladih.

A photo posted by Louise Delage (@louise.delage) on Sep 21, 2016 at 3:36pm PDT

Ukoliko niste primetili, svaka fotografija koja je objavljena na ovom lažnom profilu na sebi ima neku vrstu alkohola. Bilo da je u pitanju skupo vino, koktel ili pivo, Luis je na svakoj fotografiji bila nekako povezana sa alkoholnim pićima.

A photo posted by Louise Delage (@louise.delage) on Sep 21, 2016 at 3:34pm PDT

Kada je reklamna agencija objavila video-snimak na YouTube-u u kojem je objasnila šta se krije iza ovog profila, veliki broj ljudi već je pratio lepu Luis koja je na "svojim" fotografijama ispunila sva pravila kako biti popularan na Instagramu.

A photo posted by Louise Delage (@louise.delage) on Sep 19, 2016 at 12:41pm PDT

Kampanja je pohvaljena od brojnih stručnjaka kao "pametan način za prezentovanje inače dosadne poruke".

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEVOJKA NA INSTAGRAMU PREVARILA 50.000 PRATILACA: Njene fotografije KRIJU JEDNU TAJNU! Evo koju!

Izvor: Kurir, 05.Okt.2016

...Međutim, iza njenog profila se krije jedna velika tajna – ova devojka zapravo nije prava osoba..Zapravo, devojka je stvarna, ali se ona ne zove Luis Delaž i sve što je objavljivala na Instagramu je lažno i iscenirano..U pitanju je projekat reklamne agencije BETC iz Pariza koja je želela da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.