Evo zašto navijači iz Pariza ne smeju na Korziku

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto navijači iz Pariza ne smeju na Korziku

Fudbalski šampion Francuske Pari Sen Žermen objavio je da je njegovim navijačima zabranjeno da idu na gostovanje protiv Bastije iz straha da bi mogli da izbiju sukobi među navijačima.

PSŽ je objavio da su vlasti Korzike zabranile njegovim navijačima da uđu na stadion Bastije u subotu, kao i da se okupljaju u blizini stadiona.

Pre tri sezone huligani koji navijaju za Bastiju su gađali kamenjem autobus >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa igračima PSŽ-a koji je dolazio na stadion, a onda su se sukobili sa policijom.

Prošle godine su u sukobima pre i posle utakmice Bastije i Olimpika iz Marselja povređena 44 policajca.

Policija širom Francuske je u stanju pripravnosti posle terorističkih napada u sredu, u kome je ubijeno 12 ljudi.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Navijači PSŽ-a ne smeju na Korziku

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2015, 09:46

Fudbalski šampion Francuske Pari Sen žermen objavio je da je njegovim navijačima zabranjeno da idu na gostovanje protiv Bastije iz straha da bi mogli da izbiju sukobi među navijačima.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.