Er Srbijin A330 zamenio avion Er Sejšela na letu do Pariza

Izvor: TangoSix.rs, 09.Dec.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbijin A330 zamenio avion Er Sejšela na letu do Pariza

Kompanija Er Srbija (Air Serbia) pružila je operativnu podršku kompaniji Er Sejšeli (Air Seychelles), članici Etihad ervejz partners (Etihad Airways Partners), tako što joj je na zamenu poslala svoj A330, umesto aviona Er Sejšela istog tipa koji je iz tehničkih razloga nakratko morao da izađe iz saobraćaja. Na taj način omogućeno je da let Er Sejšela do aerodroma Šarl de Gol u Parizu bude nesmetano obavljen, saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << je srpski nacionalni avio-prevoznik.
– Er Srbija je obavila svoj prvi let do sada od najvećeg sejšelskog ostrva Mahe do Beograda sa više od 200 putnika, koji su potom nastavili svoj put dalje do aerodroma Šarl de Gol u Parizu. Ovo angažovanje aviona Er Srbije bilo je slično prošlomesečnom, kada je avion B737-300 srpske nacionalne avio-kompanije, bio raspoređen u Er Berlinu, takođe članu Etihad ervejz partners – rečeno je u kompaniji.
Obe avio-kompanije u svojim flotama raspolažu avionima A330 sa identičnom konfiguracijom dve kabine na dugim letovima, zbog čega se, kako je rečeno u kompaniji, avion Er Srbije i uklopio u ovu saradnju u oblasti čarter letova.
– Jedna od ključnih koristi koje imaju članice Etihad ervejz partners jeste i ta da kompanije mogu da pružaju različite vidove podrške jedne drugima, uključujući i ustupanje aviona, kada je to potrebno. – izjavio je generalni direktor Er Srbije, Dane Kondić.

The post Er Srbijin A330 zamenio avion Er Sejšela na letu do Pariza appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.