Er Srbija nastavlja redovne letove Pariz–Beograd

Izvor: RTS, 15.Nov.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Er Srbija" nastavlja redovne letove Pariz–Beograd

Jedan avion odleteo je za Pariz pre podne, dok je oko 13 časova avion iz francuske prestonice sleteo na beogradski aerodrom. "Er Srbija" nastavlja redovne letove na relaciji Pariz–Beograd, saopšteno je iz te kompanije.
"Er Srbija" nastavlja da obavlja ‎dva puta dnevno svoje redovne letove između Pariza i Beograda, saopšteno je iz te >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kompanije.
Međutim, na aerodromu "Šarl de Gol" mogu se očekivati kašnjenja pri odlasku i dolasku, usled pojačanih mera granične kontrole koje sprovode francuske vlasti.
Imajući u vidu ta kašnjenja, iz kompanije mole goste da na aerodrom "Šarl de Gol" dođu ranije i da pripreme važeće lične dokumente.
Za sve nove informacije, mogu da posete sajt kompanije ili da pozovu broj "Er Srbija" Kontakt centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije) ili broj +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva‎. 
"Bezbednost putnika, posade i aviona je najveći prioritet za "Er Srbiju" i kompanija će nastaviti da pažljivo prati situaciju u Francuskoj", saopšteno je iz te kompanije. 
Prema redu vožnje, za danas su, pored aviona koji je u jutarnjim satima odleteo u Francusku, planirana još dva leta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.