Izvor: TangoSix.rs, 19.Nov.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija i Er Evropa potpisale kod-šer sporazum

Er Srbija (Air Serbia) i Er Evropa (Air Europa) zaključile su kod-šer sporazum za putovanja u okviru svojih mreža linija u Severnoj i Južnoj Evropi.
U okviru ovog sporazuma Er Srbija će dodati svoj “YU” kod na dnevne letove Er Evrope između Madrida i Amsterdama, Frankfurta, Milana i Rima, kao i na letove između Malage, Valensije i Pariza.
Er Evropa će, s druge strane, dodati svoj kod na gotovo 60 nedeljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << letova koje obavlja Er Srbija između Beograda i šest gradova u Evropi uključujući Amsterdam, Brisel, Frankfurt, Milano, Pariz i Rim.
– Zadovoljstvo nam je da potpišemo ovaj kod-šer sporazum sa Er Evropom, koji će našim gostima pružiti jednostavne konekcije sa samo jednim presedanjem do tri važna grada u Španiji u kojima živi više od 10 miliona ljudi – izjavio je Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije.
Otvoreni dani Er SrbijeSvi koji su zainteresovani da postanu deo kabinskog osoblja nacionalnog avio-prevoznika imaće priliku da se prijave za ovu poziciju.
Kompanija Er Srbija će 28. novembra organizovati Otvoreni dan u Novom Sadu, a 6. decembra u Beogradu. 
Kao preduslovi za prijavu navode se minimum srednji nivo stručne spreme i poznavanje engleskog jezika (u prednosti su osobe koje poznaju i neki drugi strani jezik). Osim toga, kandidat treba da je državljanin Srbije, a potrebno je da ima i vežaći srpski pasoš.
Osoba treba da je komunikativna, pozitivna, vešta u pružanju usluge. Ceniće se i njena fleksibilnost i motivacija, kao i sposobnost da poštuje zadati raspored.
Kandidati sa sobom treba da ponesu biorgafiju, fotografiju na kojoj se vide u celosti i odštampani e-mail na kome je potvrda da su se prethodno prijavili.
Formular za aplikacu možete pronaći ovde.
The post Er Srbija i Er Evropa potpisale kod-šer sporazum appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.