Emitovan još jedan snimak napada na restoran u Parizu

Izvor: B92, 26.Apr.2016, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emitovan još jedan snimak napada na restoran u Parizu

Pariz -- Televizija M6 emitovala je snimak za koji tvrdi da je snimljen unutar pariskog restorana u kome se 13. novembra razneo Brahim Abdeslam ranivši više ljudi.

Na snimku emitovanom u nedelju vidi se čovek kako ulazi u restoran Kontoar Volter koji je u petak uveče bio pun gostiju i pokirva oči pre nego što mu je telo katapultirano napred eksplozijom na leđima, javio je AP uz ogradu da ne može odmah da potvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << autentičnost snimka.

Prikazani snimci su jezivi, ali reakcija Francuske je bila prigušena.

Predstavnik regulatornog tela koje se bavi praćenjem televizijskog sardžaja rekao je da ne može da navede tačan broj pritužbi, ali da nije veći nego obično.

U napadima na Pariz 13. novembra prošle godine ubijeno je 130 i ranjeno više stotina ljudi.

UPOZORAVAMO VAS DA JE SADRŽAJ VIDEO SNIMKA UZNEMIRUJUĆ:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Emitovan snimak restorana u kom se razneo Abdeslam

Izvor: RTS, 26.Apr.2016

Francuska televizija M6 emitovala je snimak za koji tvrdi da je snimljen unutar pariskog restorana u kome se 13. novembra razneo džihadista Brahim Abdeslam ranivši više ljudi. . Na snimku emitovanom u nedelju vidi se čovek...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.