Emeri gasi vatru: Matudi je srećan u Parizu!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emeri gasi vatru: Matudi je srećan u Parizu!

"U sredu je dobro radio na treningu i spreman je psihički i fizički za nastavak sezone", rekao je španski trener.

Vezista Pari Sen Žermena Blez Matuidi proteklih dana je više pričao o Juventusu i Mančester junajtedu nego o klubu sa kojim ima važeći ugovor, pa je trener Svetaca Unaj Emeri očigledno imao potrebu da smiri tenzije koje su se stvorile oko igrača njegovog tima.

Francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << reprezentativac je imao otvorene ponude Stare dame i Crvenih đavola, ali mu čelnici Pari Sen Žermena nisu dozvolili da napusti Park Prinčeva, iako je imao ogromnu želju.

"On je srećan u Pari Sen Žermenu, on je crveno-plavi! U sredu je dobro radio na treningu i spreman je psihički i fizički za nastavak sezone", rekao je španski trener.

Matuidi je u Pariz stigao još 2011. godine iz Sent Etjena, a važeći ugovor mu u julu 2018. godine. Ipak, smatrao je da mu je ovo leto idealno da potraži novo sredinu, ali tako nisu mislili i bogati vlasnici kluba iz glavnog grada Francuske.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.