Emeri: Ne razmišljam o budućnosti u Parizu

Izvor: RTS, 07.Mar.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emeri: Ne razmišljam o budućnosti u Parizu

Trener Pari Sen Žermena Unaj Emeri rekao je, posle eliminacije od madridskog Reala u osmini finala Lige šampiona, da ne razmišlja o budućnosti u klubu sa kojim mu ugovor ističe na kraju sezone.
PSŽ je ponovo izgubio šansu da se domogne titule prvaka Evrope, što je ponovo pokrenulo pitanje smene Emerija koji je, prema pisanju francuskih medija, imao ultimatum.

"U ovom trenutku ne razmišljam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << o mom statusu. Real je bio bolji, hteli smo više, ali nas je prvi gol sputao. Real je zaslužio da prođe, ispustili smo šansu u prvom meču", rekao je Emeri za sajt Uefe.
Emeri je u PSŽ-u godinu i po dana, a najviše uspeha u karijeri imao u Sevilji sa kojom je tri puta uzastopno osvojio Ligu Evrope, pre dolaska u Pariz.
Prethodno je trenirao Spartak iz Moskve, Valensiju i Almeriju.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emeri: Ne razmišljam o budućnosti

Izvor: MozzartSport.com, 07.Mar.2018

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Unaj Emeri rekao je posle eliminacije od madridskog Reala u osmini finala Lige šampiona da ne razmišlja o budućnosti u klubu sa kojim mu ugovor ističe na kraju sezone. PSŽ je još jednu sezonu izgubio šansu da se domogne titule prvaka Evrope, što je ponovo pokrenulo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.