EKSPRESNO: PSŽ pronašao zamenu za Mbapea!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 00:16

EKSPRESNO: PSŽ pronašao zamenu za Mbapea!

Francuz rešio da napusti Pariz...

Francuski superstar Kilijan Mbape će gotovo sigurno napustiti ekipu PSŽ na kraju ove sezone. Tim povodom u ekipi iz Pariza ne sede skrštenih ruku već uvelko se spremaju za ovaj odlazak u vidu pronalaska adekvatnih zamena.

Već se ranije govorio o tome da PSŽ planira da u svoje redove dovede Mohameda Salaha i Bernarda Silvu, ali su šanse za to sve manje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ali se zato Naser El Kelaifi okrenuo dvojcu iz Serije A.

Na radaru ekipu iz prestonice Francuske se nalaze krilo Milana Rafael Leao i napadač Napolija Viktor Osimen.

Leao je već duže vreme u Milanu, dosta se govorilo o njegovom odlasku prošlog leta, ali je Portugalac ipak ostao na San Siru. Sa druge strane Osimen je bio na korak da napusti Napoli, čak je došlo i do svađe unutar ekipe, gde je Osimen hteo da ode, ali se na kraju sve završilo kako treba po Napoli. ali sada deluje da je razlat posle ove sezone neminovan.

Za Portugalac PSŽ je spreman da izdvoji 175 miliona evra, dok za Osimena su spremni da plate 130 miliona evropskih novčanica.

U slučaju da se realizuju ova dva transfera, to bi bio neki drugi PSŽ koji će biti tako bez glavnih zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.