Duge suknje nose babe, Brižit Makron ponosno pokazala vitke noge FOTO

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 13:08

"Duge suknje nose babe", Brižit Makron ponosno pokazala vitke noge FOTO

Prva dama Francuske Brižit Makron oduvek je bila verni poštovalac kratkih odevnih predmeta, a na nedavnoj izložbi "Napulj u Parizu" u Luvru pažnju je privukla elegantnom crnom kombinacijom.

Haljina A kroja sa zanimljivim dekoracijama i suptilnim izrezom u predelu vrata pobrala je simpatije modnih kritičara. Brižitina kratka haljina naglasila je duge noge, a prva dama Francuske još jednom je pokazala da ima stila.

U jednom od svojih mnogobrojnih intervjua >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za strane medije, Brižit Makron je okrila zašto voli kratke suknje.

"Nosim suknje iznad kolena, a ne miniće! Priznajem da sam volela da nosim miniće kad sam bila mlađa, drugarice i ja smo ih sakrivale u torbama kad bismo smo izlazile. Išle smo u krajnost, od prekratkih do predugih suknji, sve dok me jednog dana baka nije uhvatila u jednoj takvoj i rekla mi: 'Moj bože, izgledaš kao neka baba.' Nikad ih više nisam nosila", otkrila je ona u intervjuu za "Elle" jednom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brižit Makron ponosno pokazala noge:"Duge suknje nose babe"

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2023

Prva dama Francuske Brižit Makron oduvijek je bila verni poštovalac kratkih odjevnih predmeta, a na nedavnoj izložbi "Napulj u Parizu" u Luvru pažnju je privukla elegantnom crnom kombinacijom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.