Dovoljno je samo da ga poljubim u ponoć: Aleksandra Prijović otkrila gde će biti njen sin za Novu godinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dovoljno je samo da ga poljubim u ponoć: Aleksandra Prijović otkrila gde će biti njen sin za Novu godinu!

Ovo je prva Nova godina koju čekaju sa naslednikom.

U današnje izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" uključila se i pevačica Aleksandra Prijović sa aerodroma, koja je sletela direktno iz Pariza, gde je protekle noći nasutpala.

- Sad sam sletela iz Pariza, bilo je mnogo lepo, jedva čekam da odem opet - rekla je na početku razgovora pevačica.

Kako je Aleksandra već rasprodala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj novogodišnji nastup, ona je otkrila da će sa njom tada biti i njen suprug Filip Živojinović, te je dodala da će u ponoć poljubiti upravo njega.

- Filip je već zakupio sto na vreme. Jako sam srećna što su sva mesta prodata i jedva čekam da se družim sa publikom u Beogradu za Novu godinu. Dovoljno je da ga poljubim u ponoć, kasnije idemo na putovanje - rekla je ona.

Kako je ovo prva Nova godina koju će porodica Živojinović sačekati sa svojim naslednikom Aleksandrom, Prija je otkrila da upravo zbog njega praznici imaju posebnu draž.

- Mi smo malo ranije okitili jelku, mi smo sami otišli da kupimo jelku i ukrase i sami smo je okitili sa Aleksandrom. Prvi put smo ove godine sa njim kitili jelku i to je prelepo, ja sam jako srećna što smo svi na okupu kod kuće, to je moja najveća ljubav - navela je ona i otkrila da će mali Aleksandar biti sa njom za doček:

- Sigurna sam da će i Aleksandar biti blizu mene i da ću ga poljubiti ubrzo posle ponoći. Biće i on u hotelu sa nama, neću ga voditi na nastup.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.