Dovedi ga kući, Paulo!

Izvor: Mondo, 17.Dec.2018, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dovedi ga kući, Paulo!"

Napadač Juventusa, ali i navijači "stare dame", priželjkuju povratak reprezentativca Francuske, koji je prema svemu sudeći potpuno izgubio poverenje Žozea Murinja.

Paulo Dibala i Pol Pogba za samo godinu dana u Juventusu (2015-16) su sklopili veliko prijateljstvo, a jedna od stvari koje ih povezuju je i to što su manekeni kompanije "Adidas", pa su se u ponedeljak u Parizu sreli na zajedničkom fotografisanju za potrebe čuvenog sportskog brenda.

Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je na svom Instagram profilu postavio njihovu zajedničku fotografiju, koja nije mogla da ne bude protumačena u svetlu Pogbinog aktuelnog pada u nemilost Žozea Murinja, koji ga je na poslednje dve utakmice Mančester junajteda u Premijer ligi držao na klupi svih 90 minuta.

Dva mlada asa su svojim osmesima raspalili maštu navijača Juventusa, koji su u komentarima ostavljali poruke poput "Paulo, dovedi ga kući", "Pol, čekamo te" i sličnim, uz često korišćenje haštaga "Pogback".

Ma koliko igrao slabo za klub, Pogba je na Mundijalu u Rusiji bio standardan u prvoj postavi Francuske, novog prvaka sveta, a uz to je jedini igrač Junajteda na širem spisku kandidata za "Tim godine", koji bira UEFA.

U britanskoj štampi mogu se pročitati spekulacije da će Pogba biti na prodaju već u januaru, ili najdalje u junu, ali se postavlja pitanje šta ako Murinjo bude otišao sa "Old Traforda" pre njega?

Ostaje svakako činjenica da je Pogba u Juventusu od 2012. do 2016. pružao daleko kvalitetnije partije nego nakon povratka u Mančester za tada rekordnih 105 miliona evra. Dokle god je sa "crvenim đavolima", a pogotovo pod Murinjovom dirigentskom palicom, na gubitku su i Pogba i Junajted i fudbal generalno.

View this post on Instagram

Tzzz..

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala) on Dec 17, 2018 at 12:25pm PST
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.