Domaćin COP21 pokušava da smanji emisiju CO2

Izvor: EurActiv Srbija, 08.Dec.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaćin COP21 pokušava da smanji emisiju CO2

I pregovori o smanjenju emisije ugljenika doprinose emisiji, s obzirom da se u Parizu okupilo 40.000 učesnika računajući šefove država, pregovarače, borce za očuvanje životne sredine i novinare. Domaćin globalnih pregovora nastoji da ograniči emisiju CO2 vezano za skup i procenjuje se da će emisija biti znatno manja nego na prethodnoj konferenciji u Limi. Medjutim, procene isključuju aviosaobraćaj koji pojedinačno najviše doprinosi štetnoj emisiji.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Domaćin COP21 pokušava da smanji emisiju CO2

Izvor: Beta, 08.Dec.2015

I pregovori o smanjenju emisije ugljenika doprinose emisiji, s obzirom da su u Parizu okupili 40.000 učesnika, računajući šefove država, pregovarače, borce za očuvanje životne sredine i novinare. Pregovori UN o borbi protiv klimatskih promena u Parizu - COP21, trebalo bi da donesu medjunarodni...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.