Đurin šareni svet

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurin šareni svet

Tejlor Momsen dizajnira intimni veš; Ešli Kol u vezi sa švedskom glumicom; Mila Kunis i Džems Franko u „Ozu”

Tejlor Momsen dizajnira intimni veš

Tinejdž zvezda Tejlor Momsen je u svom buntovničko rokerskom stilu dizajnirala nekoliko komada intimnog rublja. Rublje je predstavila u posebnom šou-rumu u Parizu. Odevena u crne haltere i beli korset s crvenim srcem na kojem piše „sex trash” ili „seks smeće”, odsvirala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedan od svojih hitova i pokazala sve čari donjeg rublja, vrteći se po pozornici.

Ešli Kol u vezi sa švedskom glumicom

Fudbaler Ešli Kol u vezi je sa švedskom glumicom Eni Kuper, koja već neko vreme radi u Holivudu. Nedavno ju je predstavio svojim kolegama iz fudbalskog kluba Čelsi. Na zabavi koju je priredio, Ešli i njegova devojka su izveli mali performans. Jedno drugome predavali su kocku leda iz usta u usta. Gosti na zabavi bili su oduševljeni.

Mila Kunis i Džems Franko u „Ozu”

Gluimci Džejms Franko i Mila Kunis i zvanično su postali deo glumačke ekipe koja će snimati prednastavak „Čarobnjaka iz Oza”, saopštio je studio „Dizni". Franko će biti mađioničar koji balonom beži iz putujućeg cirkusa pri čemu ga tornado baca u zemlju Oz, gde će morati da se bori protiv magije i sestara koje se nadmeću za kontrolu nad zemljom. Film „Oz, the Great and Powerful” zasnovan je na knjizi „Čarobnjak iz Oza” L. Frenka Bauma iz 1939, a režija je poverena Semu Rejmiju.

Povezane vesti: Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.