Đorđević blista posle Pariza: Bogdanović kao nikad pre! To je prava odbrana

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević blista posle Pariza: Bogdanović kao nikad pre! To je prava odbrana

„Prikazali smo našu prepoznatljivu odbranu", poručio selektor

Nisu želeli košarkaški reprezentativci Srbije da prve mačiće u vodu bace. Odigrali su hrabro protiv Francuske, bili više nego konkurentni u meču koji su obeležile ozbiljne čarke. Na kraju su nagrađeni trojkom Markovića za trijumf od 79:77.

Sasvim dovoljno razloga za zadovoljstvo Aleksandra Đorđevića.

"Rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije bio u prvom planu, veoma je važno početi pripreme pobedom i to protiv ovakvog protivnika. Prikazali smo našu prepoznatljivu odbranu i čvrstu timsku igru i tim elementom mogu da budem veoma zadovoljan. Naravno, ima još mnogo prostora za napredak i na tome ćemo raditi narednih dana" rekao je Đorđević

Selektor Đorđević nije veliku pažnju posvetio incidentu u trećoj četvrtini. Za njega je to normalna pojava.

"Mislim da su utakmice između Francuske i Srbije uvek ispunjene takmičarskim nabojem i da se uvek, bez obzira na to da li je utakmica pripremna ili takmičarska, ide na pobedu"

Posebne čestitke selektor Đorđević je uputio na račun Bogdana Bogdanovića koji je imao nešto veću minutažu usled isključenja Miloša Teodosića.

"Uspeli smo da rasporedimo minute na sve igrače koji su ulazili u igru. Jedino je Bogdanović, zbog Teodosićevog izostanka, morao da odigra nešto više minuta nego što smo planirali, ali je zato pružio možda i svoju najbolju partiju u dresu reprezentacije" rekao je Đorđević.

(Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.