Đorđe se srećan vratio iz Pariza

Izvor: Blic, 30.Jan.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe se srećan vratio iz Pariza

Eno ga Đorđe, eno ga Đorđe. Verovatno se vraća od braće!!! - vikalo je usplahireno nekoliko putnika na beogradskom aerodromu, juče dva sata nakon podneva, kada je avionom iz Pariza doputovao Đorđe Stojanović, stanar „Velikog brata". On je protekla četiri dana proveo kod brata Rajka Stokića, koga je prošlog vikenda video prvi put u životu.

Kada je sleteo, na Đorđevom licu se mogao videti samo izraz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zadovoljstva što je napokon ispunio svoj veliki san i upoznao brata Rajka o kom, dok nije ušao u kuću nije znao apsolutno ništa. Đorđe je u Pariz stigao na vreme da zajedno sa Rajkovom porodicom proslavi treći rođendan njegove bratanice Mile. Ipak, Đorđu se, kako saznajemo, želja nije ispunila do kraja jer je njegov drugi brat Kristof, koga nije video deset godina, morao da ode iz Pariza pre upoznavanja, koje se odigralo u subotu.

A na aerodromu, u iščekivanju porodice Mićović koja ga je udomila i koja je juče došla po njega, Đorđe je na pola sata seo u obližnji kafić i naručio sok od kajsije. Neprestano su mu prilazili ljudi da se raspituju za njegovu braću.

- Je l’ Đorđe, jesi li upoznao svoju braću? Sigurno si sada došao iz Pariza, čitao sam ja o tome - pitao ga je, tapkajući ga po ramenu, slučajni prolaznik kome je Đorđe sa smeškom na licu, u pauzi između gutljaja soka, odgovarao da je presrećan i da će uskoro krenuti u potragu za ocem. U tom trenutku, Đorđu su, vrišteći od uzbuđenja, prišle i dve radnice sa aerodroma.

- Jao... mi te obožavamo, sine. Pa jesi li video svoje. Jesi! Kako nam je drago. Joj... moja svekrva te obožava!!! - vikala je jedna od njih, dok im je Đorđe odgovarao da se u Parizu divno proveo i da će se sigurno uskoro vratiti kod brata Rajka.

Uskoro su došli po njega i on je pun utisaka i od sreće sa torbom u ruci i širokim osmehom na licu počeo da skakuće po pločniku ispred aerodroma...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.