Izvor: B92, 06.Jan.2010, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đelić na simpozijumu u Parizu

Beograd -- Potpredsednik Vlade za evropske integracije Božidar Đelić učestvovaće na simpozijumu "Novi svet, novi kapitalizam" u Parizu, 7. i 8. januara.

U saopštenju se navodi da će Đelić, koji u Parizu boravi na poziv Erika Besona, francuskog ministra za imigracije, integracije, nacionalni identitet i solidarni razvoj, predsedavati sesiji pod nazivom "Novi svet, novo upravljanje", koja će se održati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 7. januara.

Pored njega, na simpozijumu će učestvovati i ministar za ekonomiju, industriju i zapošljavanje Francuske Kristin Lagard, ministar ekonomije Republike Italije Đulio Tremonti, direktor Uprave za finansijska tržišta Žan-Pjer Žuje i direktor Londonske škole za ekonomiju Hauard Dejvis.

Ovom skupu prisustvuju i generalni direktor Svetske banke Ngozi Okonjo Iveala, ministar za budžet, javne finansije i državnu upravu RF Erik Vert i profesor na univerzitetu Kolumbija i dobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju u 2001. godini, ekonomista Jozef Stiglic.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Novi svet, novi kapitalizam"

Izvor: RTV Pink, 06.Jan.2010

. . . Potpredsednik Vlade Srbije za evropske integracije Božidar Đelić učestvovaće, na poziv francuskog ministra za imigracije, integracije, nacionalni identitet i solidarni razvoj Erika Besona, na simpozijumu "Novi svet, novi kapitalizam", koji će se održati 7. i 8. januara u Parizu. .

Nastavak na RTV Pink...

Djelić na simpozijumu u Parizu

Izvor: S media, 06.Jan.2010

Potpredsednik Vlade Srbije za evropske integracije Božidar Djelić učestvovaće na dvodnevnom simpozijumu pod nazivom "Novi svet, novi kapitalizam" koji sutra počinje u Parizu, saopšteno je iz njegovog kabineta. ..Djelić koji boravi u Parizu na poziv francuskog ministra za imigracije, integracije,...

Nastavak na S media...

Đelić danas na simpozijumu u Parizu

Izvor: NaDlanu.com, 07.Jan.2010, 02:05

BEOGRAD, 7. januara 2010. (Beta) - Potpredsednik Vlade za evropske integracije Božidar Đelić učestvovaće danas na simpozijumu pod nazivom "Novi svet, novi kapitalizam" u Parizu, najavio je njegov kabinet. Po saopštenju Predsedništva Francuske, taj ekonomski skup koji se održava po drugi put,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Đelić na ekonomskom forumu u Parizu

Izvor: Capital.ba, 07.Jan.2010

PARIZ, Potpredsjednik Vlade za evropske integracije Srbije Božidar Đelić učestvovaće na simpozijumu pod nazivom „Novi svijet, novi kapitalizam“ u Parizu. Taj ekonomski skup otvaraju predsjednik Francuske Nikola Sarkozi i premijer Portugalije Hose Sokratess, a zaključiće ga premijer Francuske...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.