Skandal u Parizu: Srpski dečak brutalno pretučen jer je odbio da skine krst

Izvor: Večernje novosti, 18.Jan.2020, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Parizu: Srpski dečak brutalno pretučen jer je odbio da skine krst

Napad se dogodio u utorak, u školi "Marks Dormoa" u 18. pariskom arondismanu SAJT "Svi Srbi u Parizu" objavio je informaciju da je u glavnom gradu Francuske dečak srpskog porekla L. P. brutalno pretučen jer je odbio da skine lančić na kome se kao privezak oko njegovog vrata nalazio krst. Napad se, prema pisanju sajta, dogodio u utorak, u školi "Marks Dormoa" u 18. pariskom arondismanu. Ovaj deo Pariza >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << poznat je po tome što u njemu žive stanovnici različitog porekla. Ističe se da je dečaka L. P. u dvorištu škole napalo petoro dece uzrasta 11 godina. Navodi se i da su roditelji podneli tužbu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal u Parizu: Srpski dečak BRUTALNO PRETUČEN u školi jer NIJE HTEO DA SKINE KRST!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2020

Napad se dogodio u utorak, u školi "Marks Dormoa" u 18. pariskom arondismanu..Francuski sajt "Svi Srbi u Parizu" objavio je informaciju da je jedan dečak srpskog porekla u glavnom gradu francuske brutalno pretučen jer je odbio da skine lančić na kome se kao privezak oko njegovog vrata nalazio krst...Napad...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SKANDAL U PARIZU Dečak srpskog porekla brutalno pretučen jer je odbio da SKINE KRST

Izvor: Blic, 18.Jan.2020

Francuski sajt "Svi Srbi u Parizu" objavio je informaciju da je jedan dečak srpskog porekla u glavnom gradu francuske brutalno pretučen jer je odbio da skine lančić na kome se kao privezak oko njegovog vrata nalazio krst.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.