Dirljivi trenutak: Anonimni muškarac svirao Imagine

Izvor: B92, 14.Nov.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljivi trenutak: Anonimni muškarac svirao "Imagine"

Anonimni muškarac danas je ispred pozorišra Bataklan u Parizu odsvirao pesmu “Imagine” Džona Lenona u čast žrtava terorističkog napada.

Dok su građani i posetioci ostavljali cveće i upaljene sveće na mestu napada, kao i ispred restorana Mala Kambodža, neimenovani muškarac je seo za klavir i počeo da peva pesmu “Imagine” čuvenog Bitlsa Džona Lenona.

Građani Francuske trenutno i dalje pokušavaju da se pomire sa nizom smrtonosnih napada u prestonici, izvršenih u petak uveče, tokom kojih je nastradalo 127 osoba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pariz: Na mestu napada pijanista svirao pesmu Imagine

Izvor: Beta, 14.Nov.2015

Dok su Francuzi polagali cveće ispred koncertne dvorane Bataklan, gde je  sinoć izveden jedan od terorističkih napada u Parizu, počast žrtvama odao je i jedan muškarac svirajući na klaviru pesmu "Imagine" Džona Leonona, prenosi Gardijan.Na koncertnom klaviru, na kojem je nacrtan simbol mira,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.