Digari: Ne razumem Mbapea, dosta više sa tim egom

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 13:39

Digari: Ne razumem Mbapea, dosta više sa tim egom

Bivši francuski reprezentativac Kristof Digari izjavio je da ne razume reakciju Mbapea na marketinšku kampanju Pariz Sen Žermena.

Kilijan Mbape izjavio je u sredu da ne podržava marketinšku kampanju francuskog kluba u kojoj se od igrača samo on pojavljuje.

Mbape je u sredu zamerio klubu što se u video spotu, koji je kasnije povučen sa klupskih društvenih mreža, fokusirao samo na njega.

"PSŽ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je veliki klub i velika porodica, ali nije Kilijan Sen Žermen", rekao je Mbape.

Digariju se nije dopala njegova reakcija.

"Klub je trebalo da mu prethodno javi, to razumem, ali da li takva greška zaslužuje onakvo obraćanje na društvenim mrežama? Sve to može da se reši interno. Ovo je trapavo, nije elegantno. Mogao je da zove predsednika kluba, a ne da piše po interentu. Ne razumem Kilijanovu poruku. Neka prestane, dosta više sa tim egom", izjavio je Digari.

On je dodao da bi Mbape trebalo da obrati manje pažnje na svoj ego i da se koncentriše na igre.

Takođe, smatra da su igrači enormno plaćeni i da bi trebalo da isključivo misle na posao na terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.