Deca plaču zbog Maraje Keri

Izvor: Mondo, 01.Maj.2013, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca plaču zbog Maraje Keri

Nije bilo provoda, zbog pevačice zatvoren Diznilend!

Maraja Keri i njen muž Nik Kenon zakupili su ceo Diznilend u Anahajmu u Kaliforniji, kako bi proslavili petu godišnjicu braka.

Par je na ceo dan zatvorio "Diznijev" zabavni park, i tako gomilu mališana uskratio za provod sa omiljenim crtanim junacima.

Kerijeva i Kenon, koji imaju trogodišnje blizance Monro i Morokana, doveli su svoje društvo u Diznilend gde su ispred zamka Magičnog kraljevstva obnovili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bračne zavete.

Prošle godine, ovu "ceremoniju" obavili su na vrhu Ajfelove kule u Parizu.

(MONDO, foto Twitter Maraje Keri)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maraja Keri i Nik Kenon zatvorili Diznilend da obnove zavete

Izvor: Press, 01.Maj.2013

Kerijeva je stigla na ceremoniju u Pepeljuginoj kočiji u obliku bundeve u beloj haljini nalik venčanici, a do oltara je išla u pratnji dece, blizanaca Marokana i Monro i supruga, preneli su britanski mediji... Pevačica se potrudila da ova ceremonija bude glamuroznija od prethodne - buketi su bili...

Nastavak na Press...

Maraja Keri i Nik Kenon zakupili Diznilend i obnovili bračne zavete (Foto)

Izvor: Svet plus, 01.Maj.2013

Maraja Keri i njen suprug Nik Kenon zakupili su ceo Diznilend u Kaliforniji kako bi proslavili petu godišnjicu braka i obnovili bračne zavete.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.