Danas NEMA tenisa!

Izvor: Mondo, 30.Maj.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas NEMA tenisa!

Kiša koja pada u Parizu poremetila čitav program na Rolan Garosu, pa je saopšteno da se neće igrati danas

Foto: (AP Photo/Alastair Grant

Organizatori Rolan Garosa u velikom su problemu zbog kiše koja ponovo pada u Parizu.

Vremenske neprilike su i prethodnih dana "krojile" raspored, a posle nekoliko sati neprekidne kiše u Parizu organizatori su saopštili da je odložen ceo današnji program i da neće biti odigran nijedan planirani meč.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Due to weather, there will be no matches played at #RG16 today. For more information, including refunds, visit: https://t.co/bMTYsmSzcO

— Roland Garros (@rolandgarros) May 30, 2016

To se odnosi i na meč osmine finala Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Roberta Bautiste Ahuta iz Španije. Prema prvobitnom planu taj duel trebalo je da bude odigran kao drugi na terenu Filip Šatrije odnosno oko 13 sati, nešto kasnije najavljen je kao prvi, ali ga je konačno kiša odložila za sutra.

Organizatori bi trebalo da uskoro objave novi raspored, ali im vremenske prilike ne idu na ruku, budući da prema dugoročnoj prognozi ni narednih dana neće biti sunca u Parizu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.