DRAMA NA AERODROMU - Car i Aleks ZAROBLJENI U PARIZU: Ne mogu da se vrate Strašno nevreme, nismo stigli na let!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 12:58

DRAMA NA AERODROMU - Car i Aleks ZAROBLJENI U PARIZU: Ne mogu da se vrate "Strašno nevreme, nismo stigli na let!"

"Kao da je od Boga bilo!"

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i njen verenik rijaliti zvezda Filip Car ostali su zaglavljeni u Francuskoj.

Oni se već nekoliko dana nalaze u Parizu, gradu ljubavi a kako je Car otkrio tokom "lajva" na društvenoj mreži TikTok, ponovo su propustili let, ovog puta zbog nevremena.

- Trebalo je danas da krenemo nazad, krenuli smo na vreme, ali kao da je od Boga bilo. Upali u gužvu, bilo nevreme, kasnili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na aerodrom, tako da smo zakasnili na još jedan let. Ode avion, ode sve. Ostajemo ovde, sigurno do ponedeljka, utorka. Dešava se učestalo, 19 karata smo kupili do Francuske - pričao je Car na TikTok-u.

- Ali kažemo, kao da je bilo od Boga, tako je nevreme bilo, bile bi sigurno turbulencije. A i nismo prošli sve što smo hteli, sad smo u jednom gradiću pored Pariza, išli smo da vidimo dvorac Luja XIV, to je mene zanimalo, sutra ćemo da idemo u Luvr. Upalilo mi se sve, nisam toliko hodao 10 godina - nastavio je da objašnjava Filip.

A post shared by @samo.realno6
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.