DOK GARDISTA PADA U NESVEST, MAKRON POZIRA NOVINARIMA: Francuzi besni, optužuju ga da je neosetljiv (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 15:20

DOK GARDISTA PADA U NESVEST, MAKRON POZIRA NOVINARIMA: Francuzi besni, optužuju ga da je neosetljiv (FOTO)

Pripadnik Republikanske garde, u punoj opremi, gubi svest po jakom pariskom suncu.

Francuski predsednik Emanuel Makron ispred Jelisejske palate mirno, nasmejan, pozira sa svojim gostom, šefom države Madagaskara, Andrijem Ražoelinom dok gardista pada u nesvest.

Ova fotografija je obišla svet i izazvala veliko interesovanje domaćih medija i indignaciju francuske opozicije. Makrona optužuju za neosetljivost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nedostatak empatije. Na slici se vidi kako dvojica radnika na obezbeđenju pridržavaju gardistu da ne padne na zemlju, dok Makron i Ražoelina raspoloženi poziraju pred objektivima. 

Pripadnika garde, naoko mlađeg vojnika, pridržavali su i dalje, dok su dvojica državnika prolazila pored njega, penjući se uz stepenice.

U javnosti se ostavlja mogućnost da predsednik jednostavno nije video šta se događa, jer se sve dešavalo iza njegovih leđa, ali se postavljaju i pitanja nije li, možda, bio u toku i samo strogo poštovao protokol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.