Izvor: Blic, 13.Jul.2017, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOČEK U PARIZU Demonstranti napravili "Zonu zabranjenu za Trampa"

Demonstranti su u Parizu napravili "Zonu zabranjenu za Trampa" povodom posete američkog predsednika Donalda Trampa francuskoj prestonici.

Not everyone at the Democrats Abroad anti-Trump protest is American...#TrumpParis pic.twitter.com/LSLfVjYMyy

Organizatori protesta su na svom "Fejsbuk" nalogu napisali da Tramp za narod Francuske, koji je Americi dao čuveni Kip slobode, nije dobrodošao u Parizu, preneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su francuski mediji.

"Protivimo se Trampovom stavu o klimatskim promenama, njegovoj međunarodnoj antimigrantskoj politici, njegovim seksističkim, islamofobičnim i rasističkim merama i stavovima, vojnim namerama širom sveta, kao i njegovoj neoliberalnoj i kapitalističkoj politici", navodi se u saopštenju na "Fejsbuku".

Improvizovana zona, koju su demonstranti napravili na Trgu Republike u Parizu, otvorena je za građane u 18 časova, a Parižani će moći da uživaju u nastupu orkestra i zabavnom programu, prenosi "Sputnjik".

Tramp je danas u pratnji prve dame SAD Melanije Tramp stigao u dvodnevnu posetu Parizu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Demonstranti u Parizu napravili "Zonu zabranjenu za Trampa"

Izvor: Radio 021, 13.Jul.2017

Demonstranti su u Parizu napravili "Zonu zabranjenu za Trampa" povodom posete američkog predsednika francuskoj prestonici...Organizatori protesta su na svom "Fejsbuk" nalogu napisali da Donald Tramp za narod Francuske, koji je Americi dao čuveni Kip slobode, nije dobrodošao u Parizu..."Protivimo se...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.