DOBRE VESTI IZ PARIZA: Dozvoljena publika na Rolan Garosu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 08:53

DOBRE VESTI IZ PARIZA: Dozvoljena publika na Rolan Garosu!

Za razliku od prošle godine.

Pred nama je drugi Gren slem u godini, veliki Rolan Garos koji se održava u Parizu. Za razliku od prethodne godine sada će publici biti dozvoljen ulazak na tribine.

Biće dozvoljeno da popunjenost kapaciteta bude 35 odsto ili najviše 1.000 ljudi, saopštio je francuski ministar sporta Žan Mišel Blanke.

Vest Hem se nada plasmanu u Ligu šampiona, ali gubi korak i izgubio je dva poslednja meča, a sa poslednja tri gostovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod Barnlija uzeo je samo bod. Dupla šansa 1X vredna je kvote 1,64 i možda pametniji izbor nego dvojka za 2,25. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Barnli – Vest Hem.

Ukoliko situacija sa pandemijom koronavirusa bude povoljnija granica će od četvrtfinala biti pomerena na pet hiljada gledalaca ili 65 odsto kapaciteta.

Otvoreno prvenstvo Francuske će startovati 30. maja, nedelju dana kasnije od prvobitno utvrđenog termina.

Prošle godine ovaj turnir nije igran u maju kao ranijih godina, već u septembru posle US Opena. Publiku na teniskim terenima moći ćemo da vidimo već od mastersa u Rimu.

Titulu u Parizu brani, a ko drugi do, Rafael Nadal.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.