DJ Arno Kost nastupio u klubu Magacin

Izvor: Blic, 22.Okt.2011, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJ Arno Kost nastupio u klubu "Magacin"

BEOGRAD - Francuski di-džej Arno Kost sinoć je nastupio u prestoničkom klubu "Magacin" a mnogobrojni ljubitelji dobrog haus zvuka imali su priliku da se zabave u vrhunskoj atmosferi.

Obzirom da dolazi iz Pariza jedan od najboljih di-džejeva današnjice rekao je kako njegov rodni grad nije kao srpska prestonica.

- Pariz nije tako savršeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesto za noćni provod trenutno, nedostaje dosta dobrih klubova, kao i publika koja prati vrstu muzike kojoj sam ja posvećen. Destinacije za dobar provod u Evropi su, pre svega Ibiza, ali zaista i Beograd, što zbog dobrih klubova kao sto je "Magacin", ali i zbog ljudi koji su zaista srdačni i znaju dobro da se zabave - rekao je di-džej posle nastupa, na kom se kako kaže, "i sam dobro proveo".

U nastupu svetske zvezde između ostalih uživale su pevačica Nataša Bekvalac i njena sestra Kristina, Marko Đurovski sa devojkom, Goga Grubješić i mnogi drugi.

Povezane vesti: Berezovski: Muzika je moja verna sluškinja Beograd je grad lepih devojaka Brajan Feri: Moraću redovno da dolazim u Beograd Loran Garnije dolazi u Beograd Fanovi Gete ostali bez nadoknade
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.