Izvor: Radio Dunav, 23.Dec.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELEGACIJA TREĆE SRBIJE POSETILA PARIZ

Delegacija Treće Srbije koju su predvodili Marko Teslić i Miroslav Parović protekle nedelje boravila je u Parizu gde su imali niz politickih i privrednih sastanaka. Između ostalog prisustvovali su zasedanju gradskog parlamenta u Parizu, gde su se sastali sa poslanicima iz redova Republikanske partije. Sto se tiče privrednog dela, posetili su privrednu komoru Pariza, obišli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << nekoliko korporacija i, u ovom trenutku možda najveće gradilište u Evropi – EVROPA CITY. Sa direktorom Regionalnog saveta za privredni razvoj i sekretarom za međunarodnu saradnju, Žanom Fransoom imali su sastanak na kome su postigli dogovor vezano za njegov dolazak u Srbiju početkom iduće godine kada će se razgovarati o unapređenju poslovne saradnje između dve zemlje i investicionim ulaganjima.
Teslić je tom prilikom upoznao francuske privrednike o mogućnostima koje pruža njegov rodni kraj,tj.opština Apatin. Posebno interesovanje francuski privrednici su iskazali za robno-trgovinski centar o kome se dugo priča u Apatinu, kao i za infrastrukturne projekte, pre svega kanalizacione mreže koje još uvek nisu izgrađene u selima oko Apatina. Što znači, već početkom ideće godine možemo očekivati posetu francuza i u našoj opštini.
izvor: Treća Srbija

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Parović i Teslić boravili u Parizu

Izvor: 025info.rs, 23.Dec.2015

Delegacija Treće Srbije koju su predvodili Marko Teslić i Miroslav Parović protekle nedelje boravila je u Parizu gde su imali niz političkih i privrednih sastanaka. Između ostalog, prisustvovali su zasedanju gradskog parlamenta u Parizu, gde su se sastali s poslanicima iz redova Republikanske...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.