DEJVID BEKAM NE PRELAZI U PSŽ

Izvor: Kurir, 03.Jan.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJVID BEKAM NE PRELAZI U PSŽ

PARIZ - Predsednik francuskog fudbalskog prvoligaša Pari Sen Žermena Naser al Kelaifi izjavio je da bivši kapiten Engleske Dejvid Bekam neće doći u taj klub.

"Bekam je u Los Anđelesu i ostaće tamo. Sada je potpuno jasno da nema ništa od njegovog dolaska", kazao je Al Kelaifi francuskim medijima.

Čelnici PSŽ-a predvođeni sportskim direktorom Leonardom prethodnih nedelja su pregovarali sa Bekamom, ali je engleski fudbaler zbog porodice odlučio da ostane u Los >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Anđelesu.

Bekamu je krajem prošle godine istekao ugovor sa LA Galaksijem, ali će prema informacijama britanskih medija, produžiti saradnju sa ovim timom.

PSŽ u ovom prelaznom roku još nije doveo nijednog novog igrača, ali je na klupu ekipe umesto Antoana Kombuara stigao Karlo Anćeloti.

Pariski "sveci" su prvi deo šampionata Francuske završili na vodećoj poziciji na tabeli sa tri boda više od Monpeljea.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekam ne dolazi u PSŽ

Izvor: NaDlanu.com, 03.Jan.2012

DOHA, 3. januara 2012. (Beta-AFP) - Engleski fudbaler Dejvid Bekam neće potpisati ugovor za Pari Sen Žermen, rekao je u utorak sportski direktor tog kluba Leonardo... DOHA, 3. januara 2012. (Beta-AFP) - Engleski fudbaler Dejvid Bekam neće potpisati ugovor za Pari Sen Žermen, rekao je u utorak sportski direktor...

Nastavak na NaDlanu.com...

TV B92: Milan " PSŽ (16.30h)

Izvor: B92, 03.Jan.2012

Iako je period godine kada ima najmanje sportskih dešavanja, televizija B92 obezbedila je za vas jedan interesantan fudbalski meč. Dejvid Bekam nije postao igrač "svetaca", ali će debi na klupi Parižana imati bivši trener "rosonera" Karlo Anćeloti. Duel se igra u sredu od 16.30 časova uz prenos...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.