DEBAKL CRNE GORE: Bratski derbi u borbi za Pariz

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 20:08

DEBAKL CRNE GORE: Bratski derbi u borbi za Pariz

Meč odluke.

Košarkašice Crne Goree nisu uspele da plasiraju u polifinale šampionata Starog kontinenta. Izabranice Jelene Škerović su plasmanom na Evropsko prvenstvo ostvarile uspeh, Podvig je bio plasman u četvrtfinale, a Francuska je sprečila čudo. Slavila je sa 90:46, stigla do polufinala, a Crnu Goru čeka duel sa Srbijom.

Pobednik ovog duela ići na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. Najefikasnije u sastavu Francuske bile su Marien Badiane sa 20, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sandrin Gruda sa 18, Marin Fatu sa 15 poena.

Kod Crne Gore, bolje od ostalih bile su Bojana Kovačević sa devet, Jelena Vučetić sa sedam, Marija Leković sa šest poena. Nataša Mek je uz četiri poena imali osam skokova.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.