DAO 27 GOLOVA NA 47 UTAKMICA: PSŽ doveo zamenu za Mbapea

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 11:49

DAO 27 GOLOVA NA 47 UTAKMICA: PSŽ doveo zamenu za Mbapea

Stigao, za početak, na pozajmicu.

Portugalski fudbaler Gonzalo Ramoš (22) novo je pojačanje Pariz Sen Žermena, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Francuski mediji ističu da se trener Luis Enrike nalazi u problemu pošto ne zna da li u narednoj sezoni može da računa na Kilijana Mbapea i Nejmara. On je zbog toga odlučio da od čelnika kluba zatraži da angažuju napadača Benfike, koji je prošle sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postigao 27 golova na 47 utakmica u svim takmičenjima.

#Benfica have made an inquiry about Arthur Cabral's position at #Fiorentina in order to sign him this summer as a replacement for Gonçalo Ramos who left the club to join #PSG. #Calciomercato #TransferNews #Transfers #Brazil pic.twitter.com/IdVrch521j

— Simonos (@SimonosK68) August 8, 2023

Ramoš je ponikao u klubu iz Lisabona, a standarni je reprezentativac Portugalije. Za nacionalni tim nastupio je na sedam mečeva, a četiri puta se upisao u listu strelaca. Napadač je u Pariz stigao na pozajmicu, ali u ugovoru postoji stavka o obaveznoj kupovini kada ona istekne.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rat PSŽ i Mbapea: Skinuli poster, ne prodaju dresove sa njegovim imenom VIDEO

Izvor: B92, 08.Avg.2023

Pari Sen Žermen je produbio sukob sa zvezdom tima Kilijanom Mbapeom...Kako prenose francuski mediji, PSŽ je sklonio ogroman poster na stadionu Park prinčeva sa likom Mbapea...I to nije bilo sve, navijače koji su došli u klupsku prodavnicu opreme sačekala je neprijatnost u vidu toga da nigde nisu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.