DA LI JE OVO PROBLEM ZA NOVAKA? Najavljena velika promena u Parizu baš za finale

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 12:01

DA LI JE OVO PROBLEM ZA NOVAKA? Najavljena velika promena u Parizu baš za finale

Meč za trofej počinje u 14.30.

Novak Đoković danas od 14.30 igraće protiv Kaspera Ruda u finalu Rolan Garosa i upravo na dan borbe3 za trofej moglo bi da dođe do promena u Parizu.

U prethodne dve nedelje su vremenski uslovi zaista poslužili organizatore pošto krov nije morao da bude korišćen zbogt kiše, a jedino je povremeno vetar umeo da zakomplikuje situaciju podizanjem šljake što je umelo da napravi problem teniseraim, a među njima i Đokoviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ipak, prema vremenskoj prognozi, posle par toplih i sparnih dana upravo bi danas u vreme početka meča mogla da pada kiša u Parizu, što znači korišćenje krova i promenu uslova u dvoranske. Čini se da bi Rudu nešto više odgovarali ovakvi uslovi pošto je Norvežanin spšecijalista za šljaku, a Novak je u prošlosti u više navrata govirio da mu dvoranski uslovi nekada odgovaraju, a nekada ne.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Menjaju se uslovi na dan finala Rolan Garosa, da li će ovo prijati Novaku Đokoviću?

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Jun.2023

Kako stvari stoje, izgleda neizbežno Nakon skoro dve nedelje glavnog žreba i nekoliko dana kvalifikacija, Rolan Garos će prvi put videti kišu, i to na dan finala između Novaka Đokovića i Kaspera Ruda. Svako ko je bio u Parizu mogao je da zaključi da nije video jednog jedinog oblaka do večeri...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.