DA LI ĆE JOKIĆ IGRATI U PARIZU? Danilović se najpre našalio, a zatim rekao veliku istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 10:11

DA LI ĆE JOKIĆ IGRATI U PARIZU? Danilović se najpre našalio, a zatim rekao veliku istinu

Slatke muke ili...

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović, govorio je o sastavu naše reprezentacije na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

U intervjuu koji je dao za "Sportski žurnal", Danilović je prokomentarisao nastupe naših igrača u NBA ligi i dotakao se najboljeg košarkaša sveta Nikole Jokića i njegovog eventualnog nastupa u Parizu.

Na pitanje da li će Jokić igrati za Srbiju, Danilović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uz osmeh odgovorio:

- Sačekajte da vidimo da li će biti na spisku selektora - a zatim nastavio u ozbiljnijem tonu

- Bez šale, previše je rano govoriti o tome. Sezona je tek na polovini, sve nas raduju sjajne partije Jokića i Bogdanovića, drago mi je i što je Micić dobro startovao u Šarlotu. Ipak, nema potrebe licitirati sa imenima igrača koji će biti u sastavu. U svakom slučaju, nadam se da će Svetislav Pešić, Marina Maljković i Marko Ždero biti na slatkim mukama i da nam svima planove neće remetiti viša sila -  dodao je predsednik KSS.

Kao i na Igrama u Tokiju Srbija će imati u Parizu selekcije u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i muški tim u basketu "3x3".
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.