Čuveni Fibi i Kol iz serije Čari PONOVO ZAJEDNO nakon 15 godina! Glumica oduševila fanove (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 13:48

Čuveni Fibi i Kol iz serije "Čari" PONOVO ZAJEDNO nakon 15 godina! Glumica oduševila fanove (FOTO)

Pljusak reakcija!

Zvezde serije "Čari", Alisa Milano i Džulijan Makmen susreli su se na jednom događaju u Parizu i to ovekovečili selfijem.

Čuveni Fibi i Kol videli su se 15 godina nakon zajedničkog rada u popularnom TV ostvarenju.

- Samo par dobrih drugara u Parizu - napisala je Alisa uz fotografiju sa kolegom na društvenoj mreži Instagram.

Ovaj prizor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naišao je na oduševljenje kod fanova čuvene serije, te su komentari i lajkovi pljuštali.

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa)

Podsetimo, Makmen pridužio se "začaranoj priči" u trećoj sezoni "Čari", a gledaoci su godinama pratili ljubavne avanture veštice Fibi Halivel i demona Kola Tarnera (Baltazara). Uprkos brojnim borbama, ova emotivna priča nije imala srećan kraj, ali sudeći po velikoj bazi obožavatelja, ostavila je snažan trag kod publike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.