Čuvena glumica u inat hejterima pokazala sede: Volimo muškarce dok stare, a šta je sa ženama? FOTO

Izvor: B92, 02.Okt.2023, 22:15

Čuvena glumica u inat hejterima pokazala sede: "Volimo muškarce dok stare", a šta je sa ženama? FOTO

Ključ lepote starenja je u njenom prihvatanju, a Endi Mekdauel (65) je odavno prigrlila ovu mudrost. Ona ponosno nosi svoje sede, a nedavno je prošetala i kao model na Nedelji mode u Parizu.

Glumica je za reviju bjuti brenda "Loreal" ponela smelu odevnu kombinaciju, vamp izdanje koje čini kombinacija pantalona, topa i mantila od crne kože.

Mekdauelova je celokupan izgled upotpunila efektnom crnom šminkom, a kako se vidi sa fotografija od te večeri, prirodna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lepota i odvažan stav preplavili su pistu kojom je koračala.

Inače, Endi se često suočava sa kritikama zbog svoje sede kose. Glumica je pre nekoliko godina donela odluku da se ne farba, a javnost i nije baš najbolje prihvatila tu činjenicu.

Endi se jednom prilikom osvrnula na licemerje koje vlada svetom Holivuda, te je svoju sedu kosu uporedila sa Klunijevom.

"Volimo starijeg muškarca. Volimo muškarce dok stare. Voleo bih da to važi i za starije žene i idemo ka tome ..znate, malim koracima", rekla je za strane medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Premali korset za njene obline: Zbog bujnog dekoltea je ponovo bila glavna zvezda FOTO

Izvor: B92, 03.Okt.2023, 08:51

Prirodna lepotica Ešli Grejem ponosno je pozirala fotografima u smeloj kombinaciji koja je detaljno isticala njene atribute...Najpoznatija plus-sajz manekenka, za koju je poznato da savršeno nosi svojih 95 kilograma i da se odlično oseća u svojoj koži, prisustvovala je sinoć reviji na Nedelji mode...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.