Crnogorac uhapšen u Njemačkoj nije povezan sa napadom u Parizu

Izvor: Cafe.ba, 16.Nov.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorac uhapšen u Njemačkoj nije povezan sa napadom u Parizu

Francuska policija obavijestila je crnogorsku Upravu policije da Crnogorac koji je uhapšen u NJemačkoj nije povezan sa terorističkim napadom u Parizu.

Interpol Pariz danas je obavijestio Interpol Podgoricu da je lice čiji su inicijali V.V. /51/ pravoslavne vjeroispovjesti iz Podgorice i da događaj u NJemačkoj kada je ovo lice uhapšeno 5. novembra, za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << ne povezuju sa napadom u Parizu, sapštila je crnogorska Urava policije.

Crnogorska policija podsjeća da je Interpol Visbaden 14. novembra dopisom obavijestio Interpol Podgoricu da oni trenutno ne znaju ima li povezanosti lica V.V. i terorističkog napada u Parizu od 13. novembra.

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore nastaviće komunikaciju sa partnerskim službama o ovom i o drugim slučajevima za koje postoji interesovanje za saradnju i razmjenu podataka na nivou međunarodne policijske saradnje, te će preduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti po zahtjevima ukoliko budu upućeni.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.