Čekala sam DECENIJU da se udam za njega - Makronova SUPRUGA otkrila dugo skrivane DETALJE SKANDALOZNE VEZE - Divila sam mu se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 21:17

"Čekala sam DECENIJU da se udam za njega" - Makronova SUPRUGA otkrila dugo skrivane DETALJE SKANDALOZNE VEZE - "Divila sam mu se!"

Ni njegovi roditelji, ni okolina, ni24 godine razlike nisu mogli da ih razdvoje

Supruga Emanuela Makrona, predsednika Francuske, zavolela ga je u vreme kada je on bio tinejdžer i njen učenik, a nastavili su da održavaju vezu i nakon što je on poslat u Pariz da bi ga roditelji razdvojili od nje.

Kako je priznala, nadala se da će se zaljubiti u nekoga njenih godina u vreme kada je njeno srce pripalo Makronu, tinejdžeru i učeniku katoličke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << škole u kojoj je predavala, školskom drugu njene ćerke.

Podsetimo, on je imao 15 godina kada se zaljubio u, tada 39-godišnju, nastavnicu u Amjenu, a njegovi roditelji neko vreme su bili uvereni da je on u vezi sa Lorens, Brižitinom ćerkom. Potom su od porodičnog prijatelja čuli istinu – da je njihovo dete opčinjeno Lorensinom majkom.

Šokirani zbog ove afere, Makronovi su ispisali sina iz škole i poslali ga u internat, u Pariz, a Brižit priznaje za Paris Match da je bila sigurna da će Emanuel nastaviti dalje kada mu ona bude daleko od očiju.

Emanuel je morao da ode u Pariz. Rekla sam sebi da će se on zaljubiti u nekoga njegovih godina. To se nije desilo - rekla je prva dama.

U međuvremenu se Brižit razvela, Makron sazreo i oni su se venčali 2007. godine, upkos razlici od 24 godine. Navodno je političar njenoj deci, kojoj je postao očuh sa samo 29 godina, na svadbi rekao:

- Hvala što prihvatate nas, ne baš normalan par.

Kako je Brižit sada priznala, zbog dece je čekala 10 godina da Emanuelu Makronu kaže "da".

- Čekala sam jer nisam htela da im uništim živote. To je potrajalo 10 godina. Možete da zamislite šta su sve slušali. Ali ja nisam htela da propustim sopstveni život, istakla je Brižit.

Kako je gospođa Makron priznala, Emanuel ju je osvojio intelektom kojim je i danas neprestano iznenađuje.

- Nikada nisam videla takvu memoriju... takav intelektualni kapacitet – istakla je ova nastavnica glume, francuskog i latinskog. – Imala sam mnogo brilijanti učenika, ali niko nije imao njegovu sposobnost. Uvek sam mu se divila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.