CNN: Izvesno je da je bomba oborila avion egipatske kompanije koji je nestao u Sredozemnom moru (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CNN: Izvesno je da je bomba oborila avion egipatske kompanije koji je nestao u Sredozemnom moru (VIDEO)

Sredozemno more preplavili su avioni i brodovi u potrazi za nestalim avionom koji je sinoć nestao sa radara dok je leteo na relaciji Pariz-Kairo.

U avionu se nalazilo 56 putnika i 10 članova posade, a za sada su pronađeni izvesni plastični delovi i prsluci za spasavanje za koje se veruje da pripadaju nestalom avionu. Nije isključen ni teroristički napad.

- Danas avioni ne padaju tek tako - rekao je CNN-u, analitičar Majls O'Brajen.

Američki zvaničnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ne odustaju ni od teorije da je avion oboren bombom. Kažu da to još nije zvanično utvrđeno i informacije su podložne promeni.

Prvi čovek ruske obaveštajne službe FSB Aleksandar Bortnjikov rekao je da su teroristi izazvali pad aviona Idžiptera na letu MS804 od Pariza do Kaira, prenose agencije.

Egipatski ministar za civilnu avijaciju Šerif Fathi rekao je danas da njegova zemlja ne isključuje nijednu hipotezu o nestanku aviona Edžiptera na letu iz Pariza za Kairo, uključujući i teroristički napad.

Fathi je, na vanrednoj konferenciji za štampu u Kairu, rekao da je mogućnost terorističkog napada izvesniji uzrok nesreće od "jačeg tehničkog kvara".

Pogledajte video:

John Kerry extends his condolences to countries that lost people in the #EgyptAir flight https://t.co/vQ4qPcR7r0 https://t.co/3KIoUxuNCn

— CNN Politics (@CNNPolitics) 19. мај 2016.

(Telegraf.rs / Izvor: CNN)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Kompanija za dublju misteriju: Ostaci nisu od našeg aviona

Izvor: B92, 20.Maj.2016, 07:28

Kairo -- Zvaničnik egipatske avio-kompanije "Idžipt er" Ahmed Adel izjavio je u da ostaci pronađeni u Sredozemnom moru ne pripadaju avionu sa leta 804...Adel je za CNN rekao da je kompanija identifikovala delove i da oni ne pripadaju njihovom avionu..."Operacija potrage i spasavanja se dakle nastavlja",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.